Päivitetty esityslista

Alhaalla päivitetty esityslista 30.10.2023 ylimääräiseen jäsenkokoukseen

Terveisin
Suomen Coton de Tuléar ry:n hallitus

Ilmoitus

Päivitetty esityslista lähetetään jäsenille sähköpostilla ja julkaistaan myös verkkosivuilla 25.10.2023. POIKETEN KOKOUSKUTSUSTA.

Tarvitsisimme vielä tekijöitä lehteä varten. Vapaina paikkoina olisi päätoimittaja ja taittaja

Hallituksen kokous 18.10


Kokouksen alussa tuore tapahtumakoordinaattorimme Laura Sulonen esittäytyi ja kävimme läpi suunnitelmia ja tulevia tapahtumia.
Käsittelimme jalostustoimikuntaan hakeneiden/ehdotetuttujen ehdokkaiden vastauset hallituksen esittämiin lisäkysymyksiin. Nämä käytiin läpi ensin anonyymisti, jolla taattiin kaikille hakijoille samat lähtökohdat päästä mukaan toimintaan. Jalostustoimikuntaan valittiin 4 jäsentä. Valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä, jonka jälkeen toimikunnan kokoonpano julkaistaan yhdistyksen tiedotus kanavissa.
Hyväksyimme jälleen 2 uutta jäsentä yhdistykseen.

Hallitus kokoontuu jälleen 24.10 jolloin aiheena on tuleva jäsenkokous. Jos et vielä ole lähettänyt ehdotuksia kokoukseen, tee se 24.10 mennessä.

SCDT RY:n hallitus kutsuu jäsenet ylimääräiseen jäsenkokoukseen 30.10

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan 25.10.2023 mennessä osallistumisensa kokoukseen sähköpostitse sihteerille osoitteeseen scdt.sihteeri@gmail.com otsikolla “SCDT YJK OSALLISTUMINEN” , jotta saamme lähetetyksi kaikille linkin sekä todennettua osallistujat kokouksen alussa.
Ole siis ajoissa yhteyden päässä, jotta saamme kirjattua osallistuneet. Yhteys aukeaa 20 minuuttia ennen kokouksen alkua. Kokoukseen ei voi osallistua myöhässä.

Koska kokous järjestetään etäyhteydellä, hallitus pyytää jäseniä lähettämään mahdolliset ennakkoon mietityt kysymykset sekä asia-ehdotukset etukäteen 20.10.2023 mennessä osoitteeseen scdt.sihteeri@gmail.com
Kysyjän/ehdottajan tulee varautua esittämään asiansa kokouksessa itse. 20.10. jälkeen tulleet ehdotukset siirtyvät seuraavaan kokoukseen. Vain nimelliset kysymykset/ehdotukset huomioidaan.
Päivitetty esityslista lähetetään jäsenille sähköpostilla ja julkaistaan myös verkkosivuilla 24.10.2023.

Alhaalla esityslista sekä etäkokouksen säännöt ja ohjeistukset.

Terveisin
Suomen Coton de Tulear ry:n hallitus

Hallituksen kokous 4.10.2023

Hallituksemme kokoontui jälleen 4.10.2023. Oli ilo hyväksyä jälleen 4 uutta jäsentä joukkoomme. Käsittelimme myös sääntömuutos ehdotuksen sekä jäsenmaksu-uudistuksen, jotka molemmat hyväksyttiin yksimielisesti ja nämä viedään ylimääräisen jäsenkokouksen päätettäväksi. Kokoukselle saatiin myös päivämäärä johon kutsut lähtevät viikon 40 aikana. Tarkistathan siis jäsensihteeriltä että yhteystietosi ovat ajan tasalla jos aiemmin on ollut viestinnän kanssa ongelmia.
Jalostustoimikunnan starttaamista valmisteltiin, ja ohjeistukset tälle toiminnalle saatiin asetettua yksimielisesti. Paljon on ehdotuksia tullut ketkä olisivat loistavia jäseniä jalostustoimikuntaa. Hallitus pyytääkin että saisi nämä ehdotukset vielä kirjallisena, jotta saadaan muodostettua ehdokkaista listaus, eikä kukaan jää tällöin huomioimatta. Toiveena on saada motivoitunut ja  monimuotoinen tiimi viemään rodun terveys asioita eteenpäin.

Myös otamme kokeiluun sähköisen kuukausitiedotteen joka lähetetään jäsenille aina kuukauden 15.päivä. Tiedotteet julkaistaan myös verkkosivuille.

Hallitus kokoontuu jälleen 18.10.

Hallituksen kokous 28.9.2023

Hei jäsenistö!
24.9.2023 valittu uusi hallitus on kokoontunut ensimmäistä kertaa 28.9 järjestäytymiskokouksessa.

Ensi töikseen hallitus käsitteli roolitukset sekä hyväksyi 5 uutta jäsentä. Käsittelyssä oli myös imagon uusiminen sekä tiedottaminen ja sosiaalisen median kanavien luonti. Sosiaalista mediaa valittiin hoitamaan Tanja Miettinen sekä Suvi Koistinen.
Myös Jalostustoimikunta päätettiin valita uudelleen, heti toimenkuvan päivittämisen jälkeen. Toiminnan kehittämiseen keksittiin paljon uusia ideoita sekä uusia sponsoreita päätettiin hakea toiminnan tueksi. Myös jäsen kampanjoita tullaan järjestämään, muiden pienten tapahtumien lisäksi.
Jäsenmaksu uudistusta valmisteltiin ja se alustavasti hyväksyttiin vietäväksi ylimääräiseen jäsenkokoukseen. Kutsut kokouksen lähtevät pikimmiten kun kaikki valmistelussa olevat asiat on saatu käsiteltyä. Hallitus kokoontuu jälleen 4.10.2023.

Terveisin
Suomen Coton De Tulear ry:n hallitus

Hallitus järjestäytyi seuraavasti:

Hallitus
Puheenjohtaja Nina Palmunen
Varapuheenjohtaja Pia Aarnio
Sihteeri Tanja Miettinen
Rahastonhoitaja Anne Tenhunen
Jäsensihteeri Anneli Siukola

Sosiaalisen median vastaavat, sekä apulais toimittajat Suvi Koistinen ja Tanja Miettinen

Webmasterit Jenny Karvola ja Tanja Miettinen
Yhteystiedot päivitetään mahdollisimman nopeasti verkkosivuille.

Hallitus pyytää kaikkia yhdistystoiminnasta kiinnostuneita jäseniä ottamaan yhteyttä sähköpostitse scdt.sihteeri@gmail.com
Jokaiselle varmasti löytyy tekemistä, ja ideoita otamme myös vastaan 


YHDISTYSKOKOUS


24.9.2023 Jyväskylässä pidetyn Jäsenkokouksen pöytäkirja.Lue lisää >>

Kansainvälinen kennelunioni FCI on tarkistanut ohjeita kansainvälisten juniori- ja veteraanisertifikaattien myöntämisestä. Tämän pohjalta myös Suomen Kennelliitto on tarkistanut omaa ohjeistustaan. Uudet ohjeet tulevat voimaan 1.1.2023.

Lue lisää Kennelliiton sivuilta
VUODEN 2023 JÄSENMAKSUT JA KASVATTAJAMAINOKSET

Muistathan maksaa vuoden 2023 jäsenmaksusi eräpäivään 31.1.2023 mennessä, niin jäsenyytesi pysyy voimassa ja Cotonit -lehti tipahtaa postiluukusta ajallaan.

Myös vuoden 2023 kasvattajamainoksien eräpäivä on 31.1.2023

Yhdistyksen tilinumero: Nordea FI33 1492 3000 1112 83.
VUODEN COTON 2022

Vuoden Coton 2022 kilpailun säännöt on julkaistu verkkosivuilla ja Cotonit -lehdessä 3/2022
KANSAINVÄLISET JUNIORIMUOTOVALIO- JA VETERAANIMUOTOVALIOTITTELIT KÄYTTÖÖN 1.8.2022 ALKAEN

FCI on tiedottanut 25.7.2022, että 1.8.2022 alkaen käyttöön tulevat uudet kansainväliset juniorimuotovalio- ja veteraanimuotovaliotittelit: C.I.B.-J ja C.I.B.-V.

Kyseiset tittelit koskevat ainoastaan FCI:n hyväksymiä rotuja.

Lue lisää Kennelliiton sivuilta
KUVAPYYNTÖ

Jotta saamme kuvasisältöä Cotonit jäsenlehteemme, niin pyydämme cotonharrastajilta apua.

Mikäli sinulla on cotoneista kuvia, joita voisit luovuttaa yhdistyksen jäsenlehden käyttöön, niin otamme niitä äärettömän kiitollisena vastaan.

Kuvat voi lähettää sähköpostitse: scdt.jasenlehti@gmail.com

Myös jäsenistön kirjoitukset ovat tervetulleita.
RODUN UUSI JALOSTUKSEN TAVOITEOHJELMA ON HYVÄKSYTTY

Suomen Kennelliiton jalostustieteellinen toimikunta on 9.6.2021 hyväksynyt coton de tuléar rodun uuden JTO-ohjelman ajalle 1.1.2021-31.12.2025.COTONEIDEN VIRALLISISTA RÖNTGENKUVAUKSISTA

Olkanivelen OC on kondrosdystrofisilla roduilla tarpeeton, joten sitä ei kannata ruksata sähköisiä lähetteitä tilatessaan. Se on isokokoisten rotujen ongelma. IDD-lausunnot ovat luotettavia, kun koira on kuvaushetkellä 24-48 kk:n ikäinen. Sitä vanhemmilla kyllä muut selkäkuvauksessa tutkittavat asiat ovat luotettavia, mutta IDD ei enää ole.

Eli virallisissa kuvauksissa kannattaa ruksata nämä alla olevat: